Vocalia de família i l’Associació de Veïns de Santa Eugènia anem al Circ

Bones a tot@s!!!

Circ Rauly a Girona
Circ Rauly a Girona

Des de Vocalia de família volem informar-vos que, com en els darrers anys,  hem arribat a un acord per fer un grup i anar al Circ Raluy.  La funció serà el dia 31 d’octubre del 2014 a les 19:30h, i la data limit per apuntar-se és el 30 d’octubre fins a les 13:00h.

www.mimatgirona.com

La forma de reservar serà la següent: Cal passar a donar els diners per la perruqueria MIMAT situada al carrer Puigneulós, 13, en horari de 9:00 h. a 13:00 h i de 15:00 h. a 19:00 h. i dissabtes de 9:00 h. a 15:00 h., telèfon 872982309, i preguntar per Raquel. Recordem la data limit per apuntar-se és el 30 d’octubre fins a les 13:00h

Vocalia de família i l'Associació de Veïns de Santa Eugènia anem al Circ
Vocalia de família i l’Associació de Veïns de Santa Eugènia anem al Circ

El preu serà de 6 euros comptant tant adults com nens. Els nens paguen a partir de 2 anys. Podeu fer extensiu a tothom que li pugui interessar. Gràcies per la vostra col·laboració, endavant Vocalia de família de l’Associació de Veïns de Santa Eugènia.

+ informació a:

@CircRaluy @VocaliaFamilia @mimatgirona 😉