Batec Musical

 

Primer de tot dir-vos que no vinc a treure cap profit d’això, ho faig perquè és el que m’agrada i crec que puc compartir el que faig i el que sé amb gent que ho pugui valorar.

Jo hi guanyo 0€ és totalment gratuït, reservo dret d’admissió per només qui tingui interès per la música, perque no vingui ningú a molestar.

No vull que es converteixi en associació, si s’haguessin de posar diners ho convertiria en associació, però jo no hi veig la necessitat de posar diners dins de Batec Musical, prefereixo que sigui un grup de gent que uns complementin als altres.
– Qui sóc? Em dic Isaac tinc 20 anys, escric lletres des de petit i als 14 anys vaig agafar la guitarra sense tenir-ne ni idea, vaig començar a intentar fer sonar les lletres que tenia amb un nul coneixement de música. Ara he après la meva manera de fer cançons després de 6 anys intentant fer-ne, he tingut varies patacades musicals, he après de diferents persones, amics, professors, però encara em queda molt per aprendre, vull compartir el que faig amb gent que escolti, vull ajudar, i donar consells i suport a qui ho necessiti.

– A qui va dirigit? Gent interessada per la música, per qui porti temps fent o per qui vulgui començar a fer cançons seves, és indiferent si toquen o no un instrument, músics, cantautors, compositors, lletristes, instrumentistes que vulguis aprendre a fer cançons.

 – Què és? Un lloc on es va a compartir coneixements amb altres músics, aprendre amb un ambient de grup, no són classes de guitarra o cant, etc, és ensenyar les composicions als demés i tocar-les, o si fa vergonya gravar-se i ho escoltem, i per qui no tingui cançons pugui aprendre dels altres. Un bon lloc també per ensenyar les primeres composicions a altres músics sense por a ser rebutjats.

Si jo ara em pogués dir a mi mateix quan començava: Mira fes això d’aquesta forma, treu cançons d’oïda i deixa de mirar acords per internet, i canta escales i acords per afinar si desafines! M’hagués servit molt!

– Què es farà? *Diferents exemples*

  1. Escoltar cançons per qui vulgui compartir-les.
  2. Parlar sobre què és una cançó, per quin o quins motius, a qui va dirigida
  3. Diferents formes de fer cançons, harmonitzar melodia, primer la lletra, primer la música, com ho fa? com ho faig? com ho feu?
  4. Rebre i donar consells: Com afino? Com saber si afino o si canto com una gallina? Com em trec la por a cantar davant de gent?
  5. I el més important! Comptar amb gent que li importis, li interessi el que fas, que t’escolti i ajudi a millorar, això cada cop és el més difícil de trobar